opc_loader

Wensenlijst

-Trapveiligheid met een anti slip strip

Je trap veilig maken met een anti slip strip is tegenwoordig door iedereen heel eenvoudig uit te voeren. Je hoeft hiervoor niet superhandig te zijn.

De anti slip strips die je kunt kopen zijn er in verschillende kwaliteiten en prijzen, voor dat je over gaat tot de aanschaf van deze strip, denk dan eerst goed na voor de toepassing, bijvoorbeeld beloop je de trap vaak met je schoenen, lopen de kinderen vaak met blote voeten over de trap, wil je de trap z'n uitstraling laten behouden en de strip niet laten opvallen of juist wel. Ben je een beetje handig om dit zelf aan te brengen, zit er al een groef in je traptrede, of gebruik je de strip in een vochtige omgeving.

- De dunne plakband strip op de rol is wat lastiger aan te brengen. De strip is moeilijk in een mooie rechte lijn te plakken, hij is wat dun waardoor snel versleten, maar de prijs is interessant.

- De strippen in losse stroken hebben ronde kanten en zijn in de hoektreden eigenlijk niet lang genoeg. De strippen zijn scherp aan de voeten, het voelt een beetje als schuurpapier aan, worden snel vuil en zijn moeilijk schoon te maken.

- De antislip plakstrip van bijvoorbeeld Ikea zit op een rol, erg handig en betaalbaar jammer genoeg alleen leverbaar in een zwarte kleur en ook scherp is aan je voeten. Voor bijvoorbeeld een keukentrapje of de vlizo trap naar zolder een prima strip.

- De antisliprubbertape speciaal ontwikkeld voor trappen, leverbaar in 4 kleuren, is makkelijk schoon te maken, is een dikke strip voor langdurig gebruik en door z'n dikte ook makkelijk aan te brengen. De antislipstrip is wel prijzig in vergelijking met andere strippen, maar de levensduur is beduidend langer en de strip is beter bestand tegen het belopen van de trap met schoenen. Ook zijn er speciale montage gereedschap tools te koop zodat het aanbrengen van je nieuwe trapstrip nog makkelijker gaat.

Blog schrijver:
Pieter Jansma
www.antisliprubbertape.com

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.