opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Gratis verzending
Gratis retournering
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

-Antislip rubber tape van supersterk pvc met RAL kleurcode

Antislip rubber tape van supersterk pvc kunststof voorzien van RAL kleurcode.

Op verschillende plaatsen in en rondom het huis kun je uitglijden of struikelen zoals bijvoorbeeld op de trap.
Tegenwoordig zijn er prachtige moderne trappen te koop die gemaakt zijn van natuurlijke materialen met natuur stenen traptreden of geplakte glazen traptreden.

Als design is dat natuurlijk schitterend, maar qua veiligheid, ja daar heb ik zo mijn bedenkingen over.  Die harde materialen zijn helemaal in en de zachte vloerbedekkingen of stoffen trapmaantjes zijn helemaal uit.

En ja als je dan zo’n prachtige trap hebt wil je ook niet een goedkope plakband tape van 3M of IKEA op je prachtige traptreden aanbrengen. Hoe kun je nu deze trap treden een goed anti slip veiligheid geven en daarbij ook zorgen dat het design geen afbreuk krijgt door die dunne moeilijk aan te brengen goedkope tape’s.

Sinds enige tijd is er een antislip tape op de markt die speciaal is ontwikkeld voor dit soort situaties. De tape wijkt in belangrijke mate af van alle andere antislip tapes.
Deze tape is om te beginnen breder, de kleuren zijn modern getint en voorzien van een ral kleur code dus superhandig als je de trap wilt schilderen in dezelfde kleur als de strip.

De tape is ook iets dikker dan de traditionele, waardoor de tape veel makkelijker is aan te brengen en ook in een mooi rechte lijn geplakt kan worden, iets wat met de dunne tape bijna onmogelijk is.

Je hoeft dus niet super handig te zijn om dit montage klusje uit te klaren. Het enige wat echt van belang is dat de ondergrond schoon, droog en vetvrij is. Dan is de antislip tape snel geplakt.

Antislip tape is van een zacht pvc gemaakt waardoor het een goede grip geeft zowel met schoenen als met je sokken of op blote voeten. Door de dikte is hij veel sterker dan de traditionele antislip tape en gaat daardoor veel langer mee.

Heb je een trap die veel wordt belopen bijvoorbeeld in de winkel, kantoor of restaurant, dan is deze antislip strip ideaal. Je koopt hem op een rol van 15 meter en knipt eenvoudig de goede lengte af.
Heb je een onveilige situatie dan is de tape snel aangebracht. Omdat de strip in diverse kleuren te koop is misstaat de strip ook niet.

Blog schrijver:
Jeroen van Wijnen
Veilheid en Meer

J11

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.