opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Gratis verzending
Gratis retournering
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

-Antislip strips - materialen voor de trap

Antislip trapstrips- materialen voor de trap

Op heel veel trappen zag je vroeger vloerbedekking. Lekker makkelijk goed aan te brengen in veel verschillende kleuren heb je snel een mooi resultaat. Vloerbedekking op je trap is tegenwoordig niet meer zo in trek.

antislip rubber tape voor de trap

De bedekking wordt snel vuil in het loopgebied en ook de smerigheid zet zich vast in de bedekking waardoor in combinatie met de tegenwoordig goed geïsoleerde huizen, komt stof allergie veel voorkomt.
Heb je huisdieren dan wordt dit alleen nog maar meer versterkt. Allemaal redenen om een betere oplossing te bedenken.


Een strakke moderne uitstraling en praktisch qua schoonmaken is tegenwoordig veel belangrijker aan het worden. Veel oude trappen worden tegenwoordig gerenoveerd door een overzet trede die wordt gemonteerd over de oude traptrede.
Je trap ziet er razendsnel vaak binnen een dag weer als nieuw uit. Er zijn prachtige decoren te leveren, die bijna niet van echt hout zijn te onderscheiden. De betere merken hebben zelfs een antislip toplaag waardoor ook gelijk je trap een stuk veiliger wordt.
Een nadeel is wel dat het nog erg kostbaar is om dit te laten uitvoeren. Bedragen lopen op tussen de 2.000,00 en 3.000,00 euro.

Heb je niet zo veel geld ervoor over, dan kan je als je een beetje handig en geduldig bent ook de trap volledig schoon schrapen en ontdoen van alle oude vloerbedekking resten en de trap vervolgens goed schuren en schilderen. Er zijn op het internet heel veel super leuke voorbeelden hoe je de trap kunt schilderen in combinatie met bijvoorbeeld behang of kleurfolie op de stootborden, of verfraaien met stikkers etc. Kijk maar eens op pinterest om hier ideeën op te doen.

Ook de kwaliteit van de verven zijn veel beter geworden de laatste 10 jaar, waardoor het schilderen van je trap een prima optie is. Bijna iedere kleur is mengbaar en er zijn ook speciale verven zoals betonverf, aluminium look
of zwart metalick. En voor een paar honderd euro ben je klaar.
Met deze speciale verven geef je jou trap weer een prachtige uitstraling, lekker fris en makkelijk schoon te houden. Hou wel rekening ermee dat een gladde oppervlakte ook minder veilig is. Er zijn verschillende antislip materialen leverbaar speciaal voor trappen.
Je kunt kiezen uit trapkanten, kunststof trap maantjes, antislip infrees strippen, antislip strip plak strippen of antislip stikkers. Ook hier zijn vele foto’s van te vinden op het internet. Lees ook mijn andere blog met vergelijkingen en prijzen van verschillende methoden van het toepassen van een antislip strip.

Blog schrijver: Moniek Westerling

J12

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.