opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Gratis verzending
Gratis retournering
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

-Antislip op houten trap aan brengen

Antislip op houten trap aanbrengen tegen gladheid en slijten van de lak of verf

Als je de houten trap wilt beschermen tegen het slijten van de verf of lak dan kun je hiervoor een antislip trap strip toepassen. De antislip zorgt zowel voor meer veiligheid en maakt je traptreden minder glad met het belopen, maar zorgt er ook gelijk voor dat de verf er niet zo snel vanaf slijt. Het beste is natuurlijk om met je sokken of je blote voeten de houten trap op en af te lopen, maar een gelakte traptrede is glad met alle risico's van dien.

Als je de trap beloopt met je schoenen slijt een houten trap sneller, vooral de trappen die van vurenhout zijn gemaakt en worden geschilderd slijten een stuk sneller.

Wil je niet teveel geld uitgeven bijvoorbeeld, omdat je een huurhuis hebt, dan is het slimmer om een antislip plakstrip te kiezen, deze plak je makkelijk op iedere traptrede en je hebt gelijk resultaat. Een brede en robuuste sterke tape is antislip rubber tape, deze is namelijk speciaal bedacht voor het tegen gaan van slijtage en uitglijden. Twijfel je of je deze antislip strip zelf aan kan brengen, bekijk dat onze montage video. Met een beetje geduld kan iedereen dit klusje en is het in een paar uurtjes fefikst.

Wil je weten hoe sterk deze antislip tape is, vraag dan een gratis monsterkaartje aan en overtuig je van de kwaliteit en sterkte.

Veel gelezen artikelen:

led verlichting voor je trap zonder hak en breekwerk
Traplicht van led voor een veiligere trap
Je trap schoonmaken is niet moeilijk

Blogschrijver: Dennis van de Burg

Antisliprubbertape.com

S-4

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.