opc_loader

Antislip plak strip voor trap

Antislip zelfklevende plak strip voor de trap breng je eenvoudig aan zonder het maken van een groefje.

Als je traptreden smal of glad zijn en ben je al een paar keer gestruikeld of erger nog, gevallen van de trap, dan is het nu echt tijd om daar iets aan te doen. Er zijn verschillende oplossingen om de traptreden weer veilig te maken. Antislip voor trap treden zijn er in de volgende uitvoeringen.

  • Antislip infrees strip.
  • Antislip trap maantjes.
  • Antislip plak strip.

Antislip infrees strip voor houten trappen

Zo kan je een groefje in de traptreden maken of laten maken door de timmerman en hier de bekende antislip infrees strip in plaatsen. Als je dit zelf wilt doen, dan moet je wel een beetje handig zijn met houtbewerken en heb je gereedschap nodig zoals een bovenfrees. Je moet dan bedenken dat je met je frees niet tot helemaal in de hoeken kunt komen.

Afhankelijk van je trap en je bovenfrees kun je beoordelen tot hoever je het groefje kunt frezen om de antislip plak strip te kunnen plaatsen. Ben je niet zo handig vraag dan een offerte aan bij een klusbedrijf of een timmerman. Houd rekening met ongeveer een halve dag werk per trap. De kosten hiervoor varieren tussen de 150,00 en 200,00 euro voor een trap met 13 treden.

Antislip trapmaantjes voor houten en betonnen en natuurstenen trappen

Ook kan je besluiten om trapmatjes ook wel trapmaantjes genoemd toe te passen om een goede antislip op je traptreden te krijgen. Deze maantjes zijn er in stof, rubber en in kunststof, deze trapmaantjes plak je eenvoudig op de traptreden. De stoffen maantjes zijn er in heel veel uitvoeringen en kwaliteiten. Deze zijn in de winkel maar ook op het internet makkelijk te bestellen. De prijzen beginnen vanaf 50,00 euro voor een set tot wel 250,00.

Antislip plak strip voor houten, metalen, betonnen en natuurstenen trappen

Er is ook een antislip plak strip toe te passen om je traptreden weer de goede antislip te geven. Dit gaat eenvoudig en is bijna door iedereen aan te brengen, de strip is niet te duur, zeer duurzaam en is in diverse kleuren leverbaar. Een prima alternatief om je trap weer snel de perfecte antislip te geven. prijzen vanaf 15 euro tot 75,00 voor een rol voldoende voor een trap.

aangepast op 11 juli 2016

Terug