opc_loader

Wensenlijst

Bezorgd in 1-3 dagen
Eerlijke verzendkosten
Betrouwbare verzending
90 dagen bedenktijd
2 jaar 100% garantie

.

Antislip tape is een veel gebruikt product om trappen veiliger te maken..

Hier ben je vermoedelijk naar op zoek, anders was je denk ik niet op deze pagina terecht gekomen. De trap antislip tapes zijn in heel veel soorten, maten en kleuren te koop. Voordat je tot aanschaf over gaat wil ik je toch vragen dit artikeltje te lezen.

.

De prijzen van antislip tapes varieren van 15,00 euro tot 70,00 euro. Ze zijn te koop als losse stroken met afgeronde kanten en op rollen van verschillende lengtes.

.

Je kiest snel voor de voordeligste prijs maar is dat wel zo verstandig?

Allemaal hebben ze min of meer dezelfde samenstelling, namelijk een lijmlaagje waarop een kunststof korreltje zit gelijmd, het lijkt hierdoor een beetje op schuurpapier. In schuurpapier heb je ook veel verschilende kwaliteits soorten, sommige kun je heel lang gebruiken en andere zijn zo op. Feitelijk is dit ook zo met de antislip tape uitvoeringen.

.

De antislip werking is goed van deze producten, daarom worden ze ook veel verkocht, echter de levensduur is wel een discussie puntje, ze slijten namelijk behoorlijk snel waardoor de tape maar een korte levensduur heeft.

.

Dus duurzaam kun je dit product niet echt noemen. Zonder dit soort producten nu helemaal af te vallen, kun je wel zeggen dat de prijs van circa 15,00 euro voor deze antislip tape niet echt duur is. Je mag er daarom ook niet veel van verwachten, het zal best wel een paar maanden goed werken en blijven plakken.

.

Een antislip tape met de kwaliteit van een strip

De antislip tape van antisliprubbertape kun je met deze producten niet vergelijken. Deze tape heeft de kwaliteit van een strip is door de samenstelling van het materiaal (pvc/elastomeer) heel sterk en slijtvast, waardoor het zeer duurzaam is.

.

Dit is ook de reden waardoor in 2013 antisliprubbertape is ontstaan. Een goed en duurzaam Nederlands product geschikt voor trappen die iedereen kan aanbrengen dat waren de uitgangspunten. Nu inmiddels alweer ruim 8 jaar verder kunnen we zeggen dat dit goed is gelukt.

.

OK, wel moet gezegd worden dat ons product flink duurder is. een rol van 15 meter kost iets meer dan 50,00 euro. Maar met 100% zekerheid is te zeggen dat deze antislip tape bij normaal gebruik wel 8 tot 10 jaar mee gaat. Dus het rekensommetje is niet moeilijk.

.

Dankzij onze klanten hebben wij het product trap tape in de loop der jaren kunnen verbeteren, zoals iets breder, diepere groefjes betere lijmlaag en zijn de kleuren van maar 4 naar 10 kleuren aangepast. Dus voor iedere trap een passende kleur is.

.

Waarom antisliprubbertape:

  • De antislip tape zit op een rol van 5 en 15 meter
  • 28mm breedt voor de allerbeste grip
  • Sterk en duurzaam materiaal
  • Een enorm krachtige lijmlaag die niet schuift
  • Nederlands product (dus geen chinese rommel)
  • 2 jaar 100% garantie op doorslijten en constructie
  • Niet scherp aan kindervoetjes
  • Heel makkelijk schoon te maken   

.

Je ziet er zijn voldoende goede redenen om door te klikken naar de productpagina voor meer informatie